Chat with us
Comandați
Plasturii GoSlimmer
în următoarele 20 de minute și beneficiați de oferta noastră specială!
Comandaţi acum!
ATENȚIE: Din cauza vânzării în creștere, comenzile zilnice sunt limitate. Astăzi, , acum avem produsul PE STOC și îl trimitem în termen de 24 ore. Grăbiți-vă și comandați ACUM!
Secretul neobişnuit pentru a slăbi  2,7 kg după doar 16 zile - fără sacrificii şi înfometare!
Secretul triburilor africane
#1 metodă de slăbire de la Hollywood!
Slăbiţi până la 2,7 kg în mod natural!
reduceţi pofta de mâncare în 16 zile!
Fără să vă fie foame!
Fără diete şi pastile pentru slăbit!
 • Până acum 966 de oameni din România au ales plasturii GoSlimmer!
  Alăturaţi-vă lor, suprimaţi pofta de mâncare şi slăbiţi acum! Comandaţi acum!
  București,

  Metoda naturală pentru slăbit este  în sfârşit dezvăluită, fără diete şi pastile!

  Veşti bune pentru toţi cei care doresc să scape de kilogramele în exces fără diete stricte şi pastile periculoase. În sfârşit este dezvăluită metoda naturală pentru slăbit - fără senzatie de foame, nervozitate şi epuizare. Este vorba despre extractul unei plante speciale pe care oamenii de ştiinţă au studiat-o  mulţi ani şi care a permis supravieţuirea triburilor africane Bushmen în condiţiile dure ale deşertului african. Este vorba despre hoodia - planta africană care suprimă în mod eficient şi natural  pofta de mâncare. Mestecând această plantă magică, bushmenii africani şi-au păcălit mintea, având ca rezultat poftă de mâncare redusă. Iar astăzi această hoodia magică vă poate ajuta şi pe dumneavoastră să scăpaţi de kilogramele în exces uşor şi rapid.

  Plasturii GoSlimmer conţin extract natural din planta africană hoodia. De asemenea, şi alte ingrediente naturale care ajută la slăbit şi oferă rezultate fantastice miilor de oameni din întreaga lume, nu au efecte secundare şi dau rezultate după doar 10 zile - slăbiţi până la 2,7 kg!

  Plasturii GoSlimmer iniţial erau disponibili doar elitelor şi erau păstraţi ca un secret pentru slăbire în mod natural. Totuşi, în toate revistele de sănătate şi frumuseţe în scurt timp au apărut critici pozitive în privinţa plasturilor GoSlimmer, despre cum "ard" kilograme după doar 16 zile. Sunt destinaţi tuturor celor care nu vor diete epuizante, pastile de slăbit scumpe şi periculoase sau exerciţii fizice, iar pentru cei care doresc să scape, în sfârşit, de kilogramele în exces şi să fie supli ca vedetele de la Hollywood, plasturii GoSlimmer sunt soluţia!

  Arătaţi perfect ca vedetele de la Hollywood cu plasturii GoSlimmer!

  De ce vă trebuie plasturii GoSlimmer?

  Slăbiţi  2,7 kg după 16 zile!

  După doar 16 zile în care lipiţi plasturii GoSlimmer în mod regulat, veţi scăpa de kilogramele în exces. Chiar şi până la 2,7 kg! Ingredientele 100% naturale şi active din plasturi au efect dovedit în reducerea poftei de mâncare şi asigură slăbire rapidă şi uşoară fără diete şi pastile periculoase.

  >>> Trimiteţi-mi plasturii GoSlimmer acum!

  Uitaţi de foame în timp ce slăbiţi!

  Dorinţa neoprită de a mânca este cea mai mare problemă a oamenilor care doresc să slăbească. Mai ales în timpul dietelor stricte. Extractul din hoodia conţine molecula magică P57 care păcăleşte mintea şi îţi oferă senzaţia de saţietate. De aceea, nu veţi simţi senzaţia de foame şi veţi rezista în faţa măncărurilor preferate.

  >>> Trimiteţi-mi plasturii GoSlimmer acum!

  Controlaţi-vă pofta de mâncare!

  Planta africană hoodia are efect dovedit în suprimarea poftei de mâncare deoarece conţine molecula P57 care acţionează asupra hipotalamusului - centrul  creierului răspunzător pentru senzaţia de saţietate. Filozofia slăbitului este foarte simplă, dacă mâncaţi puţin - veţi slăbi! Iar cu plasturii GoSlimmer veţi obţine senzaţia de saţietate, veţi consuma puţine calorii şi veţi slăbi eficient.

  >>> Trimiteţi-mi plasturii GoSlimmer acum!

  Renunţaţi la mâncatul excesiv!

  Ştiaţi că obezitatea, după fumat, este una dintre  principale cauze de mortalitate pe care le puteţi preveni? Diabetul, bolile cardiovasculare, trigliceridele, hipertensiunea arterială, carcinoamele - sunt doar unele dintre riscurile aferente obezităţii. Este dovedit că extractul din planta hoodia reduce consumul zilnic de calorii la persoanele obeze. Chiar şi cu 1000 de calorii! Cu plasturii GoSlimmer eliminaţi riscurile aferente obezităţii şi  după doar 30 de zile spuneţi adio  kilogramelor în exces.

  >>> Trimiteţi-mi plasturii GoSlimmer acum!

  Fără diete epuizante!

  Dietele epuizante duc  la înfometare extremă, lipsă de energie, dispoziţie proastă, oboseală, metabolism mai lent şi alte probleme similare. Chiar dacă pierdeţi puţin în greutate, din cauza efectului "yo-yo" veţi reveni în scurt timp la greutatea iniţială, sau chiar mai mult. De aceea, uitaţi de dietele epuizante! Plasturii GoSlimmer sunt produsul eficient care vă va ajuta să daţi jos surplusul de kilograme şi, în plus, vă veţi simţi SĂNĂTOS şi PLIN DE ENERGIE!

  >>> Trimiteţi-mi plasturii GoSlimmer acum!

  Fără pastile de slăbit scumpe şi periculoase!

  Plasturii GoSlimmer conţin ingrediente 100% naturale şi cu eficienţă dovedită în slăbit. Numeroase cercetări ştiinţifice au confirmat că sunt siguri şi eficienţi de folosit. De aceea nu e nevoie să vă gândiţi la pastile scumpe şi periculoase de slăbit. În sfârşit există soluţia naturală pentru a slăbi!

  >>> Trimiteţi-mi plasturii GoSlimmer acum!
  Toate acestea demonstrează că în lume nu există soluţie pentru  slăbit mai naturală, mai eficientă şi mai simplă decât aceasta. Numărul utilizatorilor mulţumiţi creşte în fiecare zi, iar experţii în sănătate şi frumuseţe sunt încântaţi de plasturii GoSlimmer, deoarece cu aceşti plasturi nu trebuie să renunţaţi la măncârurile preferate, doar veţi mânca mai puţin.

  Care este secretul siluetei perfecte a vedetelor de la Hollywood?

  Ani de zile cele mai cunoscute vedete de la Hollywood se supuneau dietelor stricte şi luau pastile periculoase pentru a obţine silueta perfectă. Dar, numeroasele efecte secundare le-au dăunat. De aceea, din ce în ce mai multe vedete de la Hollywood au căutat soluţia naturală pentru un aspect  suplu şi perfect. Şi au găsit soluţia în plasturii GoSlimmer!

  Acest secret a fost păstrat mult timp şi era rezervat doar  elitelor. Însă, după numeroasele comentarii pozitive din emisiunile dedicate sănătăţii şi frumuseţii, acest secret a devenit disponibil publicului larg - Angelina Jolie, Teri Hatcher, Eva Longoria, sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood care folosesc extractul de hoodia!

  Secretul fantastic de la hollywood este descoperit...

  După ce au apărut plasturii GoSlimmer nimeni nu se mai supune dietelor stricte şi pastilelor pentru slăbit periculoase. Cele mai cunoscute vedete de la Hollywood jură că plasturii GoSlimmer i-au ajutat să obţină silueta perfectă şi suplă fără înfometare şi alte metode periculoase. Acum şi dumneavoastră puteţi slăbi uşor şi rapid cu ajutorul plasturilor GoSlimmer! Cel mai nou hit de la Hollywood este disponibil şi în România!

  Ce sunt plasturii GoSlimmer şi cui se adresează?

  Plasturii GoSlimmer  se adresează tuturor celor care-şi doresc să scape de excesul de kilograme - fără diete şi pastile de slăbit. Ingredientele naturale active  din aceşti plasturi în combinaţie cu hoodia africană sunt cel mai simplu mod de a slăbi. Chiar sunt complet naturali şi siguri de utilizat şi pot fi folosiţi şi pe piele sensibilă. Fără  iritaţii şi efecte secundare.

  Plasturii GoSlimmer  sunt recomandaţi tuturor celor  care doresc:
  GoSlimmer plasturii se recomandă tuturor celor care doresc să scape de excesul de kilograme în mod natural. Fără diete epuizante, exerciţii intense şi pastile de slăbit periculoase.
  Plasturii GoSlimmer  suprimă pofta de mâncare, fără senzaţie de foame.
  De aceea se recomandă oamenilor care au încercat fără succes să slăbească, pentru că n-au putut suporta foamea.

  Până la 2,7 kg mai puţin - după doar 16 zile!

  GoSlimmer plasturii vă oferă tratamentul rapid şi eficient care garantează silueta perfectă. După doar 16 zile.

  Extractul din planta africană hoodia  suprimă pofta de mâncare şi oferă senzaţia de saţietate. De asemenea, alte ingrediente active din plasturi - guarana şi garsinia cambogeană stimulează eficient procesul de slăbire.

  Împiedică depunerea grăsimilor, reduc pofta de mâncare şi în acelaşi timp stimulează sistemul  nervos central şi reduc  obseala mentală şi cea fizică.

  Rezultatul este pierderea kilogramelor în exces fără senzaţie de foame, lipsă de energie, oboseală şi fără proastă-dispoziţie. Beneficii multiple!

  Cum se folosesc plasturii GoSlimmer?

  Plasturii GoSlimmer  sunt mici, dar atât de naturali şi confortabili încât nimeni nu va şti că îi purtaţi. Sunt simplu de folosit, oferă rezultate rapide şi sunt complet naturali şi siguri. De aceea uitaţi de diete şi pastile. Doar 1 plasture pe zi este modul cel mai simplu şi cel mai sigur de a scăpa repede de kilogramele în exces.

  1.

  Sunteţi nemulţumit/ă de aspectul dumneavoastră? Doriţi să slăbiţi? Însă sunteţi neputincios/ă când vedeţi mâncăruri delicioase pentru că nu vă puteţi controla pofta de mâncare? Doriţi să scăpaţi de această senzaţie de foame şi de dorinţa de a mânca care lipeşte kilograme pe corpul dumneavoastră?

  2.

  Acum există soluţia naturală care vă va ajuta să învingeţi foamea şi dorinţa de a mânca - Plasturii GoSlimmer. În fiecare zi lipiţi un plasture pe pielea curată, fără păr.

  3.

  Datorită combinaţiei eficiente de hoodia şi alte ingrediente naturale, aceşti plasturi suprimă pofta de mâncare fără senzaţie de foame. Astfel se creează senzaţia de saţietate, se reduce aportul caloric şi se slăbeşte eficient. După doar 16 zile veţi observa rezultatele - până la 2,7 kg mai puţin!

  Sfat: Plasturii îi lipiţi dimineaţa sau seara astfel încât să devină ritualul zilnic.

  Recomandat de experţi din întreaga lume

  "Soluţia ideală pentru slăbit în mod natural!"

  Joanna Harvey-Adams, expert în frumuseţe, Los Angeles

  "La fel ca orice femeie îmi doresc să fiu suplă fără kilograme în exces. Însă, bineînţeles, nu cu orice preţ. Dietele epuizante de obicei sunt contraproductive, urmate de lipsă de energie, metabolism lent şi dispoziţie proastă. Ce să mai spun despre cunoscutul efect "yo-yo" cu care  kilograme revin. Pastilele de slăbit sunt mult mai periculoase, ingredientele lor dubioase pot avea consecinţe imprevizibile asupra sănătăţii. De aceea sunt contra acestor metode de slăbit, şi nu le recomand clienţilor mei. Ce consider eu bun sunt metodele naturale, care s-a dovedit că nu au efecte secundare. Iar acestea sunt plasturii GoSlimmer. Ei suprimă pofta de mâncare garantat şi oferă senzaţie de saţietate. Prin urmare, aportul caloric este redus - până la 1000 de calorii mai puţin pe zi. Acesta este motivul pentru care îi recomand tuturor, pentru că sunt sigură  că nu vor avea niciun efect secundar. În plus,  va asigura reducerea eficientă a greutăţii în mod complet natural şi sigur!"

  Vedetele de la Hollywood au încredere în Hoodia!

  Hoodia magică le-a atras atenţia numeroaselor reviste din întreaga  lume şi numeroaselor vedete de la Hollywood. În ciuda faptului că în ultimi ani diferite diete ciudate şi pastilele de slăbit erau populare la Hollywood, acum domneşte un nou trend. Plasturii GoSlimmer!

  Aceşti plasturi revoluţionari i-au ajutat pe mulţi artişti, muzicieni, actori, prezentatori şi fotomodele să slăbească în mod natural. Frumoasele "Neveste disperate", Eva Longoria şi Teri Hatcher, s-au convins astfel de eficienţa plasturilor GoSlimmer. S-a scris că ele au încredere în hoodia pentru că este planta care într-adevăr suprimă pofta de mâncare!

  "Neveste disperate" nu sunt singurele vedete care au realizat ce înseamnă să dai jos kilograme cu ajutorul hoodiei. Angelina Jolie a reuşit să-şi revină la greutatea iniţială imediat după naştere. A reuşit să slăbească chiar 12 kg datorită hoodiei! Cum a spus şi presa, la doar 19 zile după naştere avea o siluetă perfectă!

  Soluţia care a ajutat multe vedete să-şi suprime pofta de mâncare în mod natural, acum vă este disponibilă şi dumneavoastră. Obţineţi silueta perfectă ca a  vedetelor de la Hollywood cu ajutorul plasturilor GoSlimmer!

  Ce puteţi aştepta de la plasturii GoSlimmer:

  Molecula 57 pe care o conţine extractul din hoodia
  are efect ştiinţific dovedit în a păcăli mintea şi a oferi senzaţia de saţietate!

  Cercetările au arătat că ingredientele active din plasturii GoSlimmer sunt eficiente şi sigure. Molecula 57 pe care o conţine extractul din hoodia  acţionează asupra hipotalamusului - centrul creierului răspunzător pentru senzaţia de saţietate. Înşelând creierul şi oferind senzaţia de saţietate, se reduce aportul de calorii şi slăbiţi eficient.

  În afară de faptul că hoodia suprimă pofta de mâncare, alte ingrediente active din plasturi  stimulează eficient procesul de slăbire. Garsinia din Cambodgia împiedică depunerea grăsimilor, întăreşte oxidarea grăsimilor prezente, şi favorizează secreţia  de serotonină (hormonul fericirii din creier). Guarana suprimă pofta de mâncare şi stimulează sistemul  nervos central şi reduce oboseala mentală şi fizică.

  În plus, ingredientele din plasturii GoSlimmer sunt complet siguri de folosit. Nu au niciun efect secundar -  nici măcar la cele mai sensibile tipuri de piele.

  Participanţii la cercetare demonstrează:
  Chiar şi  2,7 kg mai puţin după 16 zile! Fără senzaţie de foame şi efecte secundare!

  Alte metode de slăbit implică  anumite riscuri sau dau doar rezultate de scurtă durată. Pastilele de slăbit şi dietele stricte pot avea consecinţe dăunătoare asupra sănătăţii. Hipertensiune arterială, palpitaţii, insomnie, iritaţii ale stomacului...  sunt doar câteva dintre efectele secundare ale folosirii pastilelor. Iar dietele epuizante cauzează înfometare extremă, lipsă de energie, dispoziţie proastă, oboseală, metabolism lent şi alte probleme similare. Însă, chiar dacă slăbiţi câteva kilograme, din cauza efectului "yo-yo" în curând veţi reveni la greutatea iniţială sau chiar mai mare. Pe de altă parte, plasturii GoSlimmer conţin ingrediente  naturale şi sigure care nu au niciun efect secundar. În plus sunt eficienţi pentru a scăpa de excesul de kilograme! Asupra plasturilor GoSlimmer au fost efectuate numeroase cercetări şi toate au avut aceleaşi rezultate, pozitive!

  Rezultatele cercetărilor arată:

  • Pierderea chiar şi până la 2,7 kg după 16 zile!
  • Pofta de mâncare redusă în mod eficient!
  • Fără efecte secundare!

  Reacţiile utilizatorilor plasturilor GoSlimmer sunt fantastice.
  Nici o altă metodă nu i-a încântat aşa!

  "Arăt mai bine ca niciodată"

  "După divorţ am trecut printr-o criză emoţională a cărei urmare a fost consumul excesiv de mâncare, bineînţeles. În curând am ajuns la mărimea 46! Groaznic, eram foarte grasă şi neîngrijită. Însă, atunci m-am oprit şi am spus gata. Le-am dat o şansă acestor plasturi şi în mai puţin de 2  luni am ajuns la mărimea 38. Acum sunt mai slabă decât eram în liceu şi mă simt extraordinar. Criza emoţională e istorie pentru că un bărbat minunat a apărut dintr-o dată în viaţa mea!" *

  Maria, 34, avocată, Reşiţa

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  "Foamea a fost adversarul meu"

  "Întotdeauna am fost puţin mai grasă, dar în ultimii 2-3 ani m-am îngrăşat foarte mult. Am început să lucrez, stăteam pe scaun toată ziua, foarte puţină mişcare. Dar, pur şi simplu, n-am putut suporta foamea! Şi dacă mama mea nu m-ar fi convins să iau GoSlimmer, aş fi crezut că niciodată nu aş putea suprima aceea dorinţă de a mânca. Dar am suprimat-o, este  incredibil, după doar 3 luni şi jumătate  am ajuns la 64 kg, şi mi se pare că niciodată n-am fost atât de slabă. Mulţumesc tuturor!" *

  Andreea, 26, contabilă, Oradea

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  "Nunta de vis"

  "Am slăbit 19 kg înainte de nuntă. Şi credeam că e incredibil. Din fericire, viitoarea mea soacră a auzit despre plasturii GoSlimmer şi mi-a comandat. Şi iată că fără  sacrificii am strălucit în rochia de mireasă. În plus,  arătam foarte bine în bikini în luna de miere. Datorită plasturilor  am avut nunta şi luna de miere visate!" *

  Sonia, 24, infirmieră, Oradea

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  "Aceşti plasturii chiar funcţionează"

  "După ce am născut a doua oră, au rămas kilograme  de care n-am putut scăpa! Am încercat cu diete, dar fără succes. N-am putut rezista, şi ce dădeam jos, imediat puneam la loc. Am luat chiar şi pastile şi am vomitat 3 zile. Când credeam că nu există soluţie,  o prietenă mi-a recomandat aceşti plasturi. După doar  două zile nu mi-a mai fost foame. Incredibil, ce mâncam înainte la micul dejun, acum mâncam aproape la 2 mese. Şi atunci kilogramele au început să se topească. cel mai bine este că sunt plină de energie, şi plănuiesc să fac puţin sport, de ce nu!" *

  Mihaela, 39, învăţătoare, Craiova

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  "Uiţi de mâncare"

  "Miraculos, dacă nu mă uit la ceas n-aş şti că este timpul pentru prânz!" *

  Maria, 42, coafeză, Focşani

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  "Mănânc orice"

  "Înainte când încercam să slăbesc,  mă gândeam doar la mâncare. Iar acum deloc, mănânc orice şi slăbesc, yeah!" *

  Alexandra, 31, vânzătoare, Brăila

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  "Slăbesc şi fără să fac sport"

  "Serviciu, copii, bucătărie, casă... N-am timp pentru sport, aşa că aceşti plasturi m-au salvat. Am slăbit 5 kg, fără să fac deloc mişcare." *

  Lidia, 34, menager, Bistriţa

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  "Colacii au dispărut"

  "Cum mă relxez puţin, apare burta. Şi atunci te chinui să scapi de ea. Cu plasturii am reuşit din prima, fără foame şi chinuri." *

  Marian, 32, şofer, Constanţa

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  "Acum şi ei vor să le comand"

  "Colegii de la lucru îşi băteau joc de mine când le-am spus despre plasturi. Dar după o lună au rămas uimiţi, acum vor să comand şi pentru ei." *

  Antonio, 36, funcţionar, Deva

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  "În sfârşit soluţia pentru mine"

  "În sfârşit o soluţie  şi pentru mine, niciodată n-am fost o tipă care să facă sport sau sacrificii. Totuşi, acum am slăbit 4 kg, deşi n-am schimbat nimic." *

  Ruxandra, 38, casieră, Suceava

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  "N-am crezut..."

  "Acest plasture miraculos m-a ajutat să îmbrac din nou vechii blugi. N-am crezut că ziua asta va veni :)" *

  Dana, 37, profesoară, Sibiu

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  "Atât de simplu"

  "Atât de simplu scăpaţi de kilograme, un miracol. Mersi bushmenilor care au descoperit această plantă!" *

  Matei, 31, artist, Piteşti

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  "Slăbesc fără să mă înfometez"

  "Am încercat toate produsele de slăbit, dar aşa ceva nu mi-am putut imagina. Fără să mă înfometez, slăbesc." *

  Oana, 53, antreprenor, Tulcea

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  *Atenție: Datorită cererii mari, stocurile sunt limitate! Dacă comanzi astăzi, îți garantăm livrarea produsul în următoarea zi lucrătoare. Rezultatele postate pe această pagină nu garantează că produsul nostru va avea același efect pentru toți. Cei mai mulți dintre utilizatorii noștri sunt mulțumiți, dar există și clienți care nu obțin rezultatele dorite. Pentru aceștia, există o garanție valabilă odată cu achiziționarea produsului. Pagina prezintă poveștile clienților satisfăcuți. Există clienți mulțumiți de produs, și care-l utilizează cu succes, și care au primit pagina drept recomandare de la alți clienți mulțumiți. La cererea individuală a utilizatorilor, unule dintre nume au fost modificate. Cele autentice sunt păstrate la sediul companiei noastre.

  De ce sunt plasturii GoSlimmer cea mai bună soluţie 
  pentru slăbit?

  Metodă Preţ Efect Negative
  Liposucţie
  4.500 - 17.500 lei Eliminarea grăsimilor cu ajutorul tuburilor care se introduc sub piele. - Proces scump şi dureros
  - Timp de recuperare mai lung
  - Riscul  anesteziei
  - Infecţii şi cicatrici
  - Sângerări sau cheaguri de sânge
  Diete
  300 - 1.200 lei depinde de nutriţionist Cel mai des dieta cu calorii  sau carbohidraţi reduşi presupune eliminarea diferitelor tipuri de mâncare din alimentaţia zilnică. - Imunitate scăzută
  - Diaree sau constipaţie
  - Greaţă, ameţeală
  - Senzaţia de foame
  - Revenirea kilogramelor
  - Proastă-dispoziţie cauzată de lipsa  rezultatelor
  Sală
  100 - 250 lei
  lunar
  (fără antrenor)

  250 - 700 lei
  lunar
  (cu antrenor)
  Dacă mergeţi la  sală regulat şi folosiţi diferite dispozitive care solicită corpul şi muşchii, ardeţi  excesul de calorii. Cu antrenor personal, de obicei  veţi face exerciţiile mai bine şi mai confortabil. - Răniri
  - Muşchi tensionaţi
  - Cu exerciţiile nepotrivite  vă puteţi chiar şi îngrăşa
  - Timp necesar pentru a merge la sală
  Pastile de slăbit
  150+ lei
  per cutie
  Conţin inhibitori de grăsimi care împiedică absorbţia grăsimilor din mâncare. În modul acesta se reduce cantitatea caloriilor pe care corpul le absoarbe din mâncarea consumată - Nu are efect asupra  grăsimilor deja depuse
  - Greaţă; vomă; diaree; oboseală cronică
  - Deterioarea ficatului
  - Risc crescut de infarct
  - Risc crescut de AVC
  Plasturii GoSlimmer
  134.97 lei Folosesc ingrediente  naturale, cu eficienţă dovedită,  care suprimă pofta de mâncare uşor şi rapid. Costul cumpărării  hainelor noi, strâmte şi seducătoare!
  Uitaţi de dietele epuizante şi pastilele periculoase!
  Plasturii GoSlimmer sunt soluţia dumneavoastră pentru slăbit!

  Verificaţi dacă plasturii GoSlimmer sunt potriviţi pentru dumneavoastră:

  Sunteţi mulţumit/ă
  de greutatea dumneavoastră?
  Da Nu

  Câteva dintre comentariile clienţilor noştri:

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

  309 comments Add a comment
  • Ioana Graur · Top Commenter
   Nu-mi venea să cred când m-am urcat pe cântar ieri. În aproximativ 4 luni am slăbit 19 kg !!! 
   Reply · 17 · Like · prije 4 sata
   • Ana Manole
    Haide, serios, cum e posibil?
    Reply · 4 · Like · prije 4 sata
   • Ioana Graur
    Da, pe bune, 19 kg !! Şi  fără să mă înfometez... Deloc
    Reply · 1 · Like · prije 4 sata
   • Ana Manole
    de asta am nevoie pentru că am probleme cu pofta de mâncare. De parcă aş avea un animal în stomac pe care nu pot să-l satur
    Reply · 2 · Like · prije 4 sata
   • Ioana Graur
    hahahaha... te înţeleg perfect, dar iată în sfârşit există soluţia pentru asta, măcar am reuşit s-o găsesc,  sper că şi tu o vei găsi! salut şi noroc....
    Reply · 1 · Like · prije 4 sata
   • Ana Manole
    Mersi Ioana voi încerca dacă reuşesc să-mi reduc pofta, atunci totul va fi ok.
    Reply · 1 · Like · prije 4 sata
  • Monica Lepădat ·
   Am citit despre hoodia  şi bushmenii africani. Fantastic cum ei reuşesc să supravieţuiască în deşert cu atât de puţină mâncare şi spun că hoodia îi ajută foarte mult. De aceea, când văd că aceşti plasturi i-au ajutat pe oameni, poate că e adevărat.
   Reply · 2 · Like · prije 4 sata
   • Ioana Graur
    Aceste emisiuni despre bushmeni mi-au atras atenţia, şi iată, cum  am spus 1deja, 19 kg după 4 luni, fără  efort ..
    Reply · 2 · Like · prije 4 sata
   • Emilia Cărtărescu
    Iar eu, fetelor, am slăbit 25 kg după jumătate de an. Şi acum sunt slabă din nou, şi toţi întorc capul după mine... Aceşti plasturi sunt un miracol.
    Reply · 1 · Like · prije 4 sata
   • Monica Lepădat
    Atunci comand şi eu. Mai ales că am văzut că oferă garanţie de 44 de zile! Pe bune, ei sunt siguri că aceşti plasturi funcţionează
    Reply · 1 · Like · prije 4 sata
   • Emilia Cărtărescu
    Sunt de acord 100% cu tine, Monica.
    Reply · 1 · Like · prije 4 sata
  • Zamfir Diacon ·
   Trebuie să slăbesc, aşa spune medicul, sau îmi voi pune în pericol sănătatea. Însă, sunt un mâncăcios. Cum m-ar putea ajuta. Spuneţi că reduce pofta de mâncare?
   Reply · 2 · Like · prije 4 sata
   • Ioana Graur
    Daaaa. Asta e faza cu plasturele ăsta, mâncaţi mai puţin şi nu simţiţi foame deloc ...
    Reply · 2 · Like · prije 4 sata
   • Zamfir Diacon
    atunci asta e  pentru mine ...
    Reply · 1 · Like · prije 4 sata
  • Cristina Huţanu ·
   Mi-au schimbat viaţa, nu doar că am slăbit, dar m-am transformat complet, din răţuşcă cea urâtă am devenit lebădă după câteva luni. Sunt foarte fericită!!!!!!
   Reply · 2 · Like · prije 4 sata
  • Cornelia Voiculescu
   Niciodată n-am fost o tipă care să ţină diete şi să facă exerciţii. De aceea, toată lauda pentru plasturi.
   Reply · 3 · 2 hours ago
  • Betina Ciurea ·
   Când încep să acţioneze?
   Reply · 2 · Like · prije 4 sata
   • Ioana Graur
    Deja după câteva zile începeţi să slăbiţi
    Reply · 2 · Like · prije 4 sata
   • Betina Ciurea
    Am crezut că imediat, ieri am pus şi astăzi  aceeaşi greutate
    Reply · 1 · Like · prije 4 sata
   • Emilia Cărtărescu
    Hai mă, nu ai 12 ani, să-ţi explic, cum să crezi că într-o zi, se pare că tu îi crezi pe  escrocii ăia care promovează pastile magice de slăbit  Aceşti plasturi îţi reduc pofta de mâncare, trebuie câteva zile să vezi rezultatele.... Iar atunci vei vedea cum se ard kilogramele, nebunie curată!
    Reply · 1 · Like · prije 4 sata
  View 296 more
  Facebook plugin

  Peste 966 de utilizatori mulţumiţi în România doar  anul trecut!

  FAQ - Întrebări frecvente:
   
  Cum se folosesc plasturii GoSlimmer?
  Plasturii GoSlimmer sunt creaţi pentru a fi simplu şi confortabil de folosit. O dată pe zi lipiţi un plasture pe pielea curată şi fără  păr. Cel mai bine dimineaţa sau seara, pentru a devini un ritual. De fiecare dată când înlocuiţi plasturele, schimbaţi locul unde îl lipiţi, pentru a lăsa pielea să respire. Datorită dimensiunilor mici veţi slăbi discret şi eficient 24 h pe zi - fără senzaţie de foame şi fără sacrificii.
  Când se pot vedea primele rezultate ale folosirii plasturilor GoSlimmer?
  Primele rezultate ale folosirii plasturilor GoSlimmer le veţi simţi deja după prima aplicare. Ingredientele active încep să acţioneze imediat, deoarece oferă senzaţia de saţietate păcălesc creierul. De aceea, nu veţi mai simţi foamea şi veţi reduce aportul de calorii. Rezultatul este slăbirea rapidă şi uşoară - fără senzaţie de foame. Astfel, după 16 zile, puteţi slăbi chiar şi până la 2,7 kg în medie. Nu doar că veţi arăta mai bine, dar vă veţi simţi diferit - veţi fi plin/ă de energie şi bună-dispoziţie.
  Care sunt ingredientele plasturilor GoSlimmer?
  Ingredientele active ale plasturilor GoSlimmer sunt: Hoodia Gordonii, Paullinia Cupana Fruit Extract (Guarana), Garcinia Cambogia.
  De ce sunt eficienţi plasturii GoSlimmer?
  Plasturii GoSlimmer sunt atât de eficienţi datorită combinaţiei puternice de ngrediente naturale. Ingredientele naturale din cremă acţionează asupra hipotalamusului- centrul  creierului răspunzător pentru senzaţia de saţietate. Păcălind creierul că suntem sătui, nu simţim foamea şi reducem aportul de alimente. În modul acesta se reduce  aportul de calorii şi se slăbeşte. În plus, ingredientele au efecte pozitive şi asupra bunei-dispoziţii şi a energiei. Stimulează sistemul  nervos central şi reduc oboseala mentală şi fizică. De aceea, slăbiţi eficient dar  fără senzaţie de foame, lipsă de energie, oboseală, şi  dispoziţie proastă.
  Plasturii GoSlimmer sunt siguri de folosit?
  Da, plasturii GoSlimmer sunt complet siguri deoarece conţin ingrediente 100% naturale, cu eficienţă dovedită şi sigure pentru uz. Aceste ingrediente nu au niciun efect secundar. Sunt testaţi dermatologic şi sunt potriviţi şi pentru cele mai sensibile tipuri de piele. Nu conţin alergeni şi se recomandă pentru tuturor celor care sunt predispuşi la alergii.

  Comandaţi şi reduceţi pofta de mâncare după doar 16 zile!

  Obţineţi silueta suplă şi seducătoare pe care aţi visat-o întotdeauna!

  Uitaţi de dietele epuizante şi pastilele periculoase!

  Comandaţi plasturii GoSlimmer şi slăbiţi până la 2,7 kg după doar 16 zile!
  Promoție specială - 269.94 - 134.97 lei - Activați CUPONUL
  Oferta expiră la:
  P.S. Nu uitaţi, plasturii GoSlimmer sunt o soluţie nouă şi unică pentru slăbit. Aceştia folosesc doar ingrediente naturale active, cu eficienţă dovedită, cu care daţi jos kilogramele în plus. De aceea, gata cu dietele epuizante! Nu mai cheltuiţi banii pe pastile de slăbit inutile. Faceţi o alegere inteligentă, folosiţi plasturii GoSlimmer şi slăbiţi până la 2,7 kg în doar 16 zile!

  P.P.S. Plasturii GoSlimmer sunt foarte eficienţi pentru slăbit şi de aceea avem foarte multe comenzi în această perioadă. De aceea, nu rataţi această şansă şi comandaţi acum, pentru a evita să aşteptaţi următoarea noastră livrare.


  Se trimite comanda,
  Vă rugăm, așteptați!
  Unde putem să vă trimitem comanda dvs?
  Nume
  Prenume
  Adresa
  Nr.
  Cod poștal
  Localitatea
  Telefon
  E-mail
  Produs
  Comentariu
  PS: Va garantam livrare a doua zi!
  1 x - 269.94 -50% 134.97 lei + taxe poștale
  2 x - 459.94 -50% 229.97 lei + taxe poștale
  3 x - 593.94 -50% 296.97 lei + taxe poștale
  Plata în numerar, la livrare
  Exemplare disponibile la preț redus:
  11
  Ultima vânzare a fost efectuată în data de:
  100% cumpărare în siguranță
  44 - zile garantat
  Dacă vă răzgândiți în termen de 44 de zile, vă vom da banii înapoi.
  Livrare
  Produsul vă va fi livrat prin intermediul celui mai rapid și de încredere serviciu de curierat!
  100% cumpărare în siguranță
  Puteți plăti produsul ramburs la livrare, ceea ce vă va proteja de eventualele abuzuri. Datele dvs. personale vor fi în deplină siguranță!
 • *Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.
  DO in d.o.o. Dimičeva ulica 16, 1000 Ljubljana, Slovenia, e-mail: isabela.petrescu@doinonline.eu. Produs: GoSlimmer Patch